top of page
iStock-1127543018.jpg

Anbefalinger

Den effektive og medicinfrie metode virker! Læs anbefalingerne fra vores kunder.
Sefika

Lige før jeg kom til behandling havde jeg været hos min egen læge,
som havde taget nogle blodprøver. Disse viste intet!
Lægen kunne ikke finde årsagen til mine symptomer eller hjælpe mig.
Mine symptomer var mange bl.a. allergi, træthed, udslæt, forstoppelse, halsbrand, hovedpine og migræne, som alt sammen gav mig dårlig søvn og gjorde mig uoplagt og ukoncentreret.
Behandleren gav sig god til at snakke med mig, fandt årsagen og behandlede mig. Jeg kom af med alle gener samt et vægttab oveni og vigtigst af alt:
jeg fik energi og et meget bedre humør.
Jeg har også haft min teenagedatter med, som også er blevet behandlet for græs- og hasselallergi. Behandleren er dygtig og ved, hvad hun laver. Det er en lettelse at vide, at der findes behandlere som hende

Jakob

Jeg har været udsat for slem allergi hvert år siden jeg var omkring de 8 år.
Med den både professionelle og omsorgsfulde hjælp er min allergi forsvundet. Det tog mig omkring 2 måneder og i alt 2 møder oppe på klinikken, før allergien var fjernet.

Kan stærkt anbefales!

Thomas

Jeg har haft en krillerhoste i 18 år on and off, som jeg ikke har kunne komme af med, selvom jeg ellers havde prøvet alt.

Jeg blev testet og det viste sig, at jeg havde candida-svamp. Jeg gik derfor i behandling og efter få uger var hosten væk.
 

Derudover er min katteallergi forsvundet, hvilket jeg ellers blev medicineret mod. Efter 1 behandling var jeg kureret, og vi kunne beholde vores kat.

Liselotte

Over 25 år med pollenallergi tidligt på året og sidst på sommeren, samt krydsallergi over for frugter og nødder.

Efter test og behandlinger med Alfakinesiologi i foråret 2016, er Liselotte nu fri for allergi over for:

Hassel, birk, bøg, poppel, brandnælde, bynke samt nødder.
 

”Det er helt fantastisk, at jeg nu igen dagligt efter 25 år kan spise alle de dejlige nødder og frugter”

Anne

Mit højre næsebor var konstant stoppet, mit venstre til dels. Det var en følelse af at have en meget kraftig forkølelse, der varede i ca 1 år. Kun ved hjælp af næsespray kunne jeg lindre når jeg skulle noget der krævede at jeg kunne ”trække ” vejret normalt

Efter behandling er generne næsten forsvundet, jeg har ikke gjort brug af næsespray siden og det er kun det højre næsebor der indimellem driller.

Behandleren tager sig tid til at undersøge hvad der skulle være årsag til hele miseren. Hun bliver ved hvis der er noget der ikke lige vil som hun i undersøgelsen. Viser og vejleder på en forståelig måde og forklare når du ikke lige forstår hvorfor lige netop den behandling skulle være god, og ligeledes forklare hun hvordan behandligen går ind og virker

Jeg vil gerne anbefale en alfa-kinesiolog til folk der har prøvet alt og ikke lige har tænkt at den alternative behandling kunne være den løsning der var vejen frem. Det kan umiddelbart virke som noget mærkeligt og ikke brugbart, men jeg har oplevet det på min egen krop og lever nu med minimale gener, der forhåbentlig forsvinder helt hen af vejen. Men nu er min hverdag normal

bottom of page